Klargjøring før boligfotografering

Klargjøring før boligfotografering

Vi får ofte spørsmål om hva som bør gjøres før boligfotografering, og vil derfor dele de beste og viktigste tipsene våre.

Følger du rådene under, vet vi av erfaring at det kan utgjøre en stor forskjell for prisen du oppnår ved boligsalg. 

8 tips om bolig og skatt til selvangivelsen (skattemeldingen) for 2016

Her er tips til en rekke punkter om bolig det kan lønne seg å sjekke i skattemeldingen for 2016. 

I disse dager kommer skattemeldingen (tidligere kalt selvangivelsen) for 2016. Selv om navnet er endret, er det fremdeles ditt ansvar å sjekke opplysningene nøye. For det er fortsatt du som angir deg selv!

Spesielt på boligområdet kan det være lønnsomt å sjekke om opplysningene er riktige, og rette opp hvis du finner feil.

8 gode tips fra forfatter og forbrukerrådgiver Carsten Pihl kan du lese her på sidene til NEF (Norges Eiendomsmeglerforbund).

 

 

 

Skal du kjøpe din første bolig?

Skal du kjøpe din første bolig?

Å kjøpe bolig er sannsynligvis en av de største investeringene du gjør i livet, og når du som førstegangskjøper skal kaste deg ut i dette markedet er det naturlig at det kan føles litt skummelt. Skal du lykkes i å finne drømmeboligen, er det derfor viktig med grundige forberedelser før den viktige avgjørelsen tas. I denne artikkelen vil vi komme med noen råd som kanskje kan gjøre det lettere for deg.

 

Enklere å gjøre om loft og kjeller til boligareal – men husk søknad!

Enklere å gjøre om loft og kjeller til boligareal – men husk søknad!

Med de nye reglene som trådte i kraft 1. januar 2016 er det nå enklere å få omgjort loft, kjellerrom og boder til boligrom i eldre boliger. Men reglene gjelder bare for boliger fra før 1. juli 2011 - det vil si at det ble søkt om bygging eller ombygging før denne datoen. Unngå fellene - sett deg nøye inn i reglene. Her finner du en grei orientering fra Norges Eiendomsmeglerforbund.