SOLGT! - Paltosken 34 , Kristiansand

SOLGT! - Paltosken 34 , Kristiansand

Dittboligsalg har gleden av å presentere et lite stykke sørlandsidyll, usjenert og attraktivt beliggende like ved kommunegrensen Kristiansand/Søgne i Holskogkilen hytteområde. På en solrik og flott opparbeidet tomt finner du denne velholdte, arkitekttegnede og innholdsrike fritidseiendommen. Fra stue og soverom er det utgang til en stor usjenert terrasse med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Her kan du nyte solen fra morgen til langt ut på sommerkveldene. Paltosken er - med sin unike kombinasjon av nærhet til sjøen, flotte natur og svaberg - blitt et meget populært hytteområde.

Her ligger alt til rette for å kunne nyte et aktivt friluftsliv med tilknytning til båt- og sjølivets gleder. Fra hytten er det ca. 40 meter til flotte bade- og grillplasser ved sjøen.

 

SOLGT! - Hotellhøgda 30, Bortelid

SOLGT! - Hotellhøgda 30, Bortelid

DittBoligsalg har gleden av å presentere denne lekre og gjennomgående leiligheten over 2 plan med attraktiv beliggenhet på Bortelid. Mer sentralt  kan du neppe få det - her spenner du på deg skiene utenfor leiligheten, skiløypene finner du i umiddelbar nærhet og alpinsenteret ligger kun noen stavtak unna. Butikken ligger også i gangavstand, bare 300 meter fra leiligheten. Med verandaer på begge sider av bygget har leiligheten ypperlige solforhold fra morgen til kveld og fin utsikt mot fjellheimen.

SOLGT! - Eikerapen, Åseral

SOLGT! - Eikerapen, Åseral

Dittboligsalg har gleden av å presentere en koselig familiehytte med idyllisk beliggenhet i naturskjønne Eikerapen. Hytten ligger usjenert til i ytterkanten av hyttegrenda, med den vakre naturen like utenfor hytteveggen og kort vei til både alpinløyper og langrennsløyper. Området kan by på et unikt turterreng som kan nytes både sommer og  vinter, og passer for mennesker i alle aldersgrupper.

 

Hyttetomt Øksnevik - Lindesnes

Hyttetomt Øksnevik - Lindesnes

Stor solrik tomt med fantastisk utsikt i populære Øksnevik hyttefelt.  Eiendommen har en av de flotteste beliggenhetene i feltet med nydelig utsikt over fjorden. Hyttefeltet ligger i naturskjønne omgivelser ved Grønsfjorden, ca 3 km fra Spangereid i Vest-Agder.  Det er ca. 1,25 timer til Kristiansand og 2,5 timer til Stavanger.


Området består av fritidsbebyggelse med privat småbåtanlegg, sjøboder og flotte opparbeidede fellesområder. Fra eiendommen er det gangavstand til både båtplass, nydelig sandstrand og fellesområde med gressplen, ballbinge og lekeplass.