SOLGT! - Eikerapen, Åseral

Eikerapen - Koselig familiehytte med 6 sengeplasser. Ski-in ski-out.

Dittboligsalg har gleden av å presentere en koselig familiehytte med idyllisk beliggenhet i naturskjønne Eikerapen. Hytten ligger usjenert til i ytterkanten av hyttegrenda, med den vakre naturen like utenfor hytteveggen og kort vei til både alpinløyper og langrennsløyper. Området kan by på et unikt turterreng som kan nytes både sommer og  vinter, og passer for mennesker i alle aldersgrupper.

Fra Eikerapen er det 84 km til Kristiansand og 78 km til Mandal.

Beliggenhet
Flott og solrik beliggenhet i etablert hyttefelt like ved Eikerapen Alpinsenter. Alpinsenteret kan friste med hele 7 ulike nedfarter, nydelige offpiste-løyper og hovedtrasé på ca. 2 km. Fjorårets nye barnebakke med eget barnetrekk ble en stor suksess, og også denne sesongen kommer det  flere nyheter.

Det tilbys skiutleie og skiveiledning for både barn og voksne, og anlegget har varmestue og pub med skjenkebevilling. For langrennsentusiastene kan området by på et stort utvalg av merkede og preparerte løyper i det flotte fjellterrenget.

De naturskjønne omgivelsene innbyr også sommerstid til aktiviteter og turer - vassdragene i området er kjent for gode fiskemuligheter og flotte badekulper. Den nærmeste badekulpen finner du like utenfor hytteveggen, der den lille fossen kommer ned fra fjellet.

Festivalområdet til Roots festivalen - sommerens store happening - ligger kun 600 meter fra hytta.

Standard
Velholdt, sjarmerende hytte med stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Hytten har innlagt vann og strøm.

Stue og kjøkken har åpen løsning, og det er god plass til både sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet har innredning i furu, og hvitevarer som komfyr og kjøleskap medfølger. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse. Stuen er utstyrt med vedovn og i tillegg har hytten elektrisk oppvarming.

Hytten har 2 soverom med totalt 6 sengeplasser - 3 på hvert rom.

Badet er innredet med dusj, wc og servant. Nytt toalett i 2017.