SOLGT! - Hotellhøgda 30, Bortelid

BORTELID - Lekker, gjennomgående leilighet med 4 soverom. Solrike terrasser på begge sider av bygget - sentral beliggenhet.

DittBoligsalg har gleden av å presentere denne lekre og gjennomgående leiligheten over 2 plan med attraktiv beliggenhet på Bortelid. Mer sentralt  kan du neppe få det - her spenner du på deg skiene utenfor leiligheten, skiløypene finner du i umiddelbar nærhet og alpinsenteret ligger kun noen stavtak unna. Butikken ligger også i gangavstand, bare 300 meter fra leiligheten. Med verandaer på begge sider av bygget har leiligheten ypperlige solforhold fra morgen til kveld og fin utsikt mot fjellheimen.

Kort kjørevei til både sørlandsbyene og Rogaland. Avstand 99 km fra Kristiansand, 107 fra Mandal , 127 fra Arendal og 226 fra Stavanger.

Nærområdet
Bortelid byr på flotte naturopplevelser både sommer og vinterstid,  med et nydelig fjellterreng og et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldersgrupper. Her finner du et rikholdig løypenett - hele 120 km med preparerte langrennsløyper. Enten du velger langtur på fjellet eller en rask treningstur i Bortelid langsrennsarena og lysløype, så har du et ypperlig utgangspunkt fra Hotellhøgda. Barna kommer seg til og fra alpinsenteret på få minutter, så her kan du virkelig slappe av uten å tenke på kjøring og henting.

Med sin sentrale plassering i landsdelen er Bortelid et attraktivt turistsentrum med ca. 1300 fritidsboliger. Fjellområdene rundt Bortelid ligger fra 600 til 800 m.o.h. og er blant Agders mest snøsikre områder. I tillegg til langrennsløyper i det naturskjønne fjellterrenget, kan området lokke med lysløype, alpinanlegg med flombelyst familiebakke, kveldskjøring, skicrossløype og skibånd for de minste. Om sommeren innbyr området til fiske, bading, fjellturer, kanopadling og mountain biking.

Se videopresentasjon av området:

Standard
En gjennomført lekker leilighet hvor man på en utmerket måte har kombinert den tradisjonsrike, lune laftestilen med tidsriktige løsninger og en lys og smakfull  fargepalett. Solide materialer og lekre detaljer - historisk preg i moderne form.

Se fullstendig annonse på Finn.no