Tollbodgata 46, Kristiansand

Tollbodgata 46, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en leilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter!

Skivik&Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Tollbodgata 46! En lys og fin toppleilighet med skråtak. Flott innredet og malt i lyse farger er dette en leilighet det er enkelt å sette sitt personlige preg på.

VELKOMMEN TIL VISNING ONSDAG 6. JUNI KL. 18 - 19!

Tøane 7, Birkeland

Tøane 7, Birkeland

Skivik&Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å presentere Tøane 7. Frittliggende enebolig i et stille og rolig boligområde med fantastiske omgivelser. Boligen har en flott opparbeidet uteplass med isolert hagestue som kan brukes sommer som vinter. Solforholdene er upåklagelige med sol fra tidlig morgen til sent på kvelden. Fra boligen har du utsikt mot flotte Valetjønn.

SOLGT! - Vigvollåsen 16, Kristiansand

SOLGT! - Vigvollåsen 16, Kristiansand

Skivik & Co Eiendomsmegling har gleden av å presentere en romslig leilighet med stor og usjenert terrasse, meget attraktivt beliggende i populære Vigvoll Terrasse Borettslag. Terrasseblokkene ligger fritt og solrikt med nydelig utsikt mot Topdalsfjorden. Bebyggelsen er flott tilpasset terrenget inn mot åssiden, og denne leiligheten i 3. etasje har dermed trappefri adkomst direkte fra gateplan på baksiden av bygget. Enkel adkomst med heis til parkeringsanlegg samt fellesrom i kjeller. Men et godt bomiljø handler om mer enn bare bolig. Trygge og fredelige omgivelser for barn, unge og eldre, nærhet til skoler, barnehager og butikker, turområder, badestrender, fritidsaktiviteter og idrettsklubber. Ikke uten grunn at borettslaget er ettertraktet - her har du alle fasiliteter samlet.

Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Er du på utkikk etter en innflytningsklar leilighet i trivelige omgivelser? Nærhet til sjøen, nydelige turområder og de fleste servicetilbud du trenger i hverdagen, er kort fortalt noe av det som følger med når du bosetter deg i Odderheisløyfen 62!

VELKOMMEN TIL VISNING ONSDAG 6. JUNI KL. 16:30 - 17:30!

Vågsbygd Ringvei 41C

Vågsbygd Ringvei 41C

Dittboligsalg v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Vågsbygd Ringvei 41C.

Flott oppusset tomannsbolig med en sentral og attraktiv beliggenhet i Vågsbygd. Boligen befinner seg i nærheten av Amfi Vågsbygd med diverse nisje- og kjedebutikker, som sportsbutikk, apotek, vinmonopol og flere matbutkker, samt hyggelige kaféer og spisesteder. Fra boligen har du gangavstand til flere barnehager og skoler i alle trinn.

TA KONTAKT MED MEGLER PÅ TLF. 400 56 600 AVTALE  OM PRIVATVISNING!

SOLGT! - Kongensgate 80, Kristiansand

SOLGT! - Kongensgate 80, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en moderne studioleilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter!

DittBoligsalg har gleden av å ønske velkommen til denne stilfulle og moderne selveierleiligheten beliggende i Kasernen boligsameie! En lys og fin studioleilighet med ekstra takhøyde, store vinduer og innredet med smakfull fargepalett.

Soltunet - 10 prosjekterte leiligheter, Solsletta i Tveit - 5 SOLGT!

Soltunet - 10 prosjekterte leiligheter, Solsletta i Tveit - 5 SOLGT!

Soltunet - 10 prosjekterte leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplass. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA.  Det foreligger godkjent rammetillatelse, og det forventes igangsettingstillatelse innen 1.12.2017.  Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold.  Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov. Alle aktører i prosjektet er lokale og erfarne entreprenører som vil sikre et solid håndverk i din nye drømmebolig.

TA KONTAKT MED MEGLER FOR NÆRMERE INFORMASJON OG PROSJEKTBESKRIVELSE!

SOLGT! - Jegergata 8, Kristiansand

SOLGT! - Jegergata 8, Kristiansand

Drømmer du om å bo i urbane og sentrale omgivelser - med både kvadraturen og byens flotteste rekreasjonsområder i gangavstand? Da har du en unik sjanse til å skaffe deg en modernisert og stilfull leilighet beliggende i trivelige omgivelser på Grim.

 

SOLGT! - Plommeveien 1a, Kristiansand

SOLGT! - Plommeveien 1a, Kristiansand

DittBoligsalg har gleden av å presentere en strøken leilighet i Plommeveien 1a!  Leiligheten er gjennomgående og fremstår som meget attraktiv, beliggende høyt og fritt i byggets nest øverste etasje. Det er meget gode solforhold med terrasser på begge sider av bygget. Fra den usjenerte, vestvendte terrassen kan solen nytes fra tidlig formiddag til sent på kveld, sammen med en flott utsikt. Til boligen hører garasjeplass i kjelleren.

SOLGT! - Slettheiveien 53, Kristiansand

SOLGT! - Slettheiveien 53, Kristiansand

Leiligheten ligger like i nærheten av Øvre Slettheia oppvekstsenter med barnehage og skole til og med 4. klasse. Oppvekstsenteret ble etablert i 2016, og har en ny og moderne skole og barnehage. En kort gåtur unna har du også dagligvarebutikk.

Området har de siste årene utviklet seg til å bli et svært barnevennlig sted med flotte opparbeidede friområder og lekeplasser for de minste. Det finnes også fotballbane i umiddelbar nærhet til leiligheten. Dette er en svært sentral beliggenhet med korte avstander til det du skulle ha behov for.

 

SOLGT! - Bliksheia 19, Kristiansand

SOLGT! - Bliksheia 19, Kristiansand

DittBoligsalg har gleden av å presentere en velholdt og innholdsrik enebolig over to etasjer, meget attraktivt beliggende på den eldre delen av Søm med flott utsikt mot byen og fjorden. Men et godt bomiljø handler om mer enn bare bolig. Trygge og fredelige omgivelser for barn, unge og eldre - nærhet til skoler, barnehager og butikker, turområder, badestrender, fritidsaktiviteter og idrettsklubber. Ikke uten grunn er dette et av byens mest ettertraktede boligområder. Her er lite trafikk, tomtene er romslige og det er godt med luft mellom boligene. Rolig, men sentralt -  både Sørlandssenteret og Kvadraturen med alt av butikker og fasiliteter ligger kun 7 km unna.

SOLGT! - Smååsane, Vennesla

SOLGT! - Smååsane, Vennesla

DittBoligsalg har gleden av å presentere 2 moderne «Funkis» boliger beliggende på Smååsane. Boligene ligger i en horisontaldelt tomannsbolig, i rekke med totalt 10 boenheter. Til hver bolig er en tilhørende carport og utvendig bod. Boligene får hage og inngang fra hver sin side av bygget, 1. etasje fra Linneavegen, 2. etasje fra Mariskovegen.

 

SOLGT! - Moneheia 56, Kristiansand

SOLGT! - Moneheia 56, Kristiansand

Dittboligsalg ved Marius Mykland Andreassen har gleden av å presentere Moneheia 56.

Boligen er beliggende i et veletablert boligområde som kan by på det meste en familie ønsker seg. Dette er et populært boligområde med gangavstand til vakre tur- og rekreasjonsområder. Boligen har en svært solrik tomt og en flott panoramautsikt over Hamresanden og Kjevik lufthavn.

 

SOLGT! - Justnesskauen 29, Kristiansand

SOLGT! - Justnesskauen 29, Kristiansand

Dittboligsalg v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å presentere Justnesskauen 29. En ny og strøken leiligheten over 1 plan på flotte og populære Justneshalvøya. Området er preget av boliger i den minimalistiske funkisstilen. Boligen ligger flott til med utsikt til Gillsvann fra balkongen og har svært gode solforhold med ettermiddagssolen.

SOLGT! - Kobberveien 8A, Kristiansand

SOLGT! - Kobberveien 8A, Kristiansand

DittBoligsalg har gleden av å presentere Kobberveien 8A. Med sin sentrale, populære og usjenerte beliggenhet er dette et område som passer for de fleste. Boligen har svært gode solforhold med en vestvendt terrasse. Kort vei fra boligen har du et flott naturområde med utsiktspunkt fra Dueknipen. Dette er en turistattraksjon som kan friste med en flott utsikt over Kvadraturen og byfjorden. 

 

SOLGT! Olav Trygvasons vei 6B, Kristiansand

SOLGT! Olav Trygvasons vei 6B, Kristiansand

DittBoligsalg har gleden av å presentere denne lyse og gjennomgående 4-roms leiligheten med flott beliggenhet i populær boligblokk på Kongsgård II. Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets nest øverste etasje og har nydelig utsyn fra inneglassede balkonger både på øst- og vestsiden av bygget. Fra den lille balkongen mot øst kan man nyte morgensolen og den fantastiske utsikten ned mot Topdalsfjorden, og den store, vestvendte balkongen med utgang fra stua har ettermiddags/kveldssol og utsyn mot grønne fellesareal og et trivelig nabolag.

 

SOLGT! - Jærnesheia 51, Kristiansand

SOLGT! - Jærnesheia 51, Kristiansand

Dittboligsalg v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Jærnesheia 51, en flott enebolig beliggende usjenert til i idylliske omgivelser på toppen av Jærnesheia, Justvik. Eneboligen ligger i et rolig og trivelig område med et godt bomiljø. Beliggenheten er særdeles bra - høyt og luftig med en fantastisk utsikt, innerst i blindvei. Gangavstand til busstopp med gode bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

SOLGT! - Havreveien 43, Kristiansand

SOLGT! - Havreveien 43, Kristiansand

Vi har gleden av å presentere en attraktiv og meget innholdsrik enebolig i rolig, etablert område på toppen av Hånes. Solrik tomt som grenser til friområde. Lune, usjenerte uteplasser og en velholdt hage. Dette er et populært og familievennlig boligområde med gangavstand til vakre tur- og rekreasjonsområder.