Odderheisløyfen 62, Kristiansand

Er du på utkikk etter en innflytningsklar leilighet i trivelige omgivelser? Nærhet til sjøen, nydelige turområder og de fleste servicetilbud du trenger i hverdagen, er kort fortalt noe av det som følger med når du bosetter deg i Odderheisløyfen 62!

Skivik&Co eiendomsmegling ved Bodil Skivik har gleden av å ønske deg velkommen til denne smakfulle og nyoppussede 3-roms leiligheten i Odderheisløyfen - et velrenomert og attraktivt boligområde i Randesund. Leiligheten har en fin vestvendt beliggenhet i 2. etasje og har utgang til stor overbygd terrasse. På den lune terrassen kan du nyte kveldssolen til ca. kl. 22:30 sommerstid. Boligen ligger i stille og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder, og kort vei til skoler i alle trinn, flere barnehager, lekeplass, idrettsanlegg og butikk.

Nærmeste busstopp ligger kun 300 m unna, med gode bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

Nærområdet
Odderheisløyfen 62 ligger i et rolig og veletablert boområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Et populært boligfelt med gode oppvekstvilkår for barn, med nærhet til skoler, barnehager, lekeplasser, lysløype og bydelens idrettsanlegg på Sukkevann. Her tilbys et bredt spekter av fritidsaktiviteter til barn og ungdom. 
Nærområdet
Randesund er kjent for sin vakre skjærgård, og med kort vei til både Tømmerstø brygge, Korsvik Marina samt Fidjekilen båthavn, ligger alt til rette for å kunne nyte et aktivt friluftsliv med tilknytning til båt og sjølivets gleder. På Tømmerstø brygge finner du om sommeren et yrende liv med butikk og uteservering. 

Også områdene rundt Sukkevann ligger i gangavstand fra leiligheten og byr på flotte turmuligheter - et nydelig skogsterreng med et nettverk av naturstier og idylliske badeplasser. Området benyttes flittig av bydelens innbyggere sommer som vinter. 9-hulls golfbane (Kristiansand Golfklubb) befinner seg også i nærområdet - kun 1.3 km unna. Og foretrekker du innendørs trening, har du flere treningssentre å velge mellom, bl.a. Bare Trening Rona som ligger ca. 5 km fra leiligheten.

I denne populære bydelen finner du bedrifter som National Oilwell Varco (NOV) og MHWirth. Sørlandsparken med sitt mangfold av forretninger og varehus ligger i kort kjøreavstand fra Randesund, og det samme gjør Dyreparken og Kristiansand lufthavn Kjevik. Til Kristiansand sentrum som ligger ca 11 km unna, kjører man på 15 minutter. Det er gode bussforbindelser med metrobuss som bl.a. går forbi UiA.

Standard
Dette er en gjennomført lekker leilighet, som bare må oppleves! Smakfullt, stilsikkert og helhetlig er stikkord som kan beskrive boligen. De fleste av leilighetens overflater er nyoppussede. Fargepaletten domineres av harmoniske grå- og blåtoner - farger som både er tidsriktige og gir rommene en behagelig atmosfære. Badet er helfliset, mens resten av leiligheten har malte flater på vegg og himling, og de nyslipte parkettgulvene er oljebehandlet i en delikat, gråhvit fargetone. 

Folk i forskjellig alder og livssituasjon har ulike kriterier for hva som er viktig for et godt hjem og et godt liv. Det er ikke ofte man finner en leilighet som oppfyller ønskene til de aller fleste, men her har vi nettopp det. Hvem ville ikke likt å bo nær sjøen og flotte turområder, og samtidig med lett tilgang til nødvendige servicetilbud? Barnevennlig med kort vei til skole, barnehage og lekekamerater. Voksenvennlig med flere arbeidsplasser i bydelen, gode treningsmuligheter, gode bussforbindelser og kun en liten kjøretur til shopping. Eldrevennlig med heis fra parkeringskjelleren som tar deg opp til leiligheten, rolig og trygt boligområde, turmuligheter rett utenfor døren og kort vei til butikk. Og uansett alder og livssituasjon - alle vil elske den herlige overbygde terrassen som fungerer som en utestue om sommeren. Romslig nok å møbleres med både spisegruppe, solstoler og plantekasser. Her kan du innrede din egen lille oase!

Se fullstendig annonse på Finn.no

VELKOMMEN TIL VISNING ONSDAG 6. JUNI KL. 16:30 - 17:30!