SOLGT! Olav Trygvasons vei 6B, Kristiansand

KONGSGAARD II - Lys og luftig 4-roms andelsleilighet med innglassede balkonger - Meget solrikt - Flott fjordutsikt - Bynær beliggenhet

DittBoligsalg har gleden av å presentere denne lyse og gjennomgående 4-roms leiligheten med flott beliggenhet i populær boligblokk på Kongsgård II. Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets nest øverste etasje og har nydelig utsyn fra inneglassede balkonger både på øst- og vestsiden av bygget. Fra den lille balkongen mot øst kan man nyte morgensolen og den fantastiske utsikten ned mot Topdalsfjorden, og den store, vestvendte balkongen med utgang fra stua har ettermiddags/kveldssol og utsyn mot grønne fellesareal og et trivelig nabolag.

Leiligheten ligger i et veletablert og attraktivt boligområde ca. 4 km øst for Kristiansand sentrum.

Området kan friste med turterreng og idylliske badeplasser i umiddelbar nærhet. Få minutters gange unna finner man Narvika med badestrand, svaberg, brygge og båthavn. Vollevannet ligger også i gangavstand fra boligen og kan by på sandstrand og bademuligheter for dem som foretrekker ferskvann.  Kort vei er det også til populære Jegersberg - et unikt turområde med naturstier og opparbeidet lysløype, samt badeplasser. Området er flittig benyttet både sommer og vinter.

Områdets kvaliteter gjør dette til et populært bosted for både familier, par og single. Nærhet til barnehager og skoler i alle trinn, treningssentre og idrettsanlegg samt gode bussforbindelser både til Kristiansand sentrum og til Sørlandssenteret med sitt mangfold av butikker. Sykkelavstand til UiA (2,2 km og til Kvadraturen (4 km). Nærmeste dagligvarebutikk - Meny Albert -  ligger kun 300 meter fra leiligheten, og her finner du også post i butikk og frisør.

 

Se fullstendig annonse på Finn.no