SOLGT! - Slettheiveien 53, Kristiansand

Ny pris! Visning 25.01 kl. 17:00. Slettheia - 4-roms leilighet med sentral beliggenhet. Stor innglasset balkong og gode solforhold! Garasje i rekke.

Dittboligsalg v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Slettheiveien 53!
Leiligheten ligger like i nærheten av Øvre Slettheia oppvekstsenter med barnehage og skole til og med 4. klasse. Oppvekstsenteret ble etablert i 2016, og har en ny og moderne skole og barnehage. En kort gåtur unna har du også dagligvarebutikk.
Området har de siste årene utviklet seg til å bli et svært barnevennlig sted med flotte opparbeidede friområder og lekeplasser for de minste. Det finnes også fotballbane i umiddelbar nærhet til leiligheten. Dette er en svært sentral beliggenhet med korte avstander til det du skulle ha behov for. Det er gode bussforbindelser i området med intill 6 avganger i timen til Kristiansand sentrum og UiA. En kort kjøretur unna ligger også AMFI Vågsbygd med diverse nisje- og kjedebutikker, samt hyggelige kaffeer og spisesteder.
Området kan friste med flotte fritidsområder, som bla. Fiskåvann. Her er det nylig blitt opparbeidet en ny og ferbedret gangsti. Med Fiskåvann er det i tillegg blitt opparbeidet en sandstrand.
Leiligheten ligger i blokkens 5. etasje og har en stor innglasset balkong.