Soltunet - 10 prosjekterte leiligheter, Solsletta i Tveit - 5 SOLGT!

Soltunet - 10 prosjekterte selveierleiligheter. Vestvendt beliggenhet i rolige omgivelser på Solsletta i Tveit.

 

Beskrivelse
Soltunet - 10 prosjekterte leiligheter sentralt plassert i Tveit. En sjelden mulighet til å flytte inn i en ny og moderne leilighet med solrik og rolig beliggenhet på Solsletta.

Prosjektet består av 10 eierseksjoner, carport til hver bolig + biloppstillingsplass. Bygget vil få 2 etasjer, og her vil du finne 3- og 4-roms leiligheter fra 70,9 m² til 86,4 m² BRA.  Det foreligger godkjent rammetillatelse, og det er forventet ferdigstillelse 4. kvartal 2018.  Utbygger for prosjektet er MOR Eiendom AS og boligene er tegnet av Be-Con AS. Bygget er hensynsfullt tilpasset tomten og orientert med hovedfasade mot vest, som gir gode sol- og lysforhold.  Leilighetene er arealeffektive med gode planløsninger og muligheter for individuelle tilpasninger, og burde tilfredsstille de fleste behov. Alle aktører i prosjektet er lokale og erfarne entreprenører som vil sikre et solid håndverk i din nye drømmebolig.

Beliggenhet
Tveit - det er noe med livet her. Har man først fått smaken på det, forlater man nødig bygda igjen. Man vender tilbake, det er her man vil slå seg til ro. Det er her man vil se barna vokse opp - det er her man vil nyte dagene som pensjonist. Og alle årene innimellom - når man er aktiv i jobb, når man har overskudd og fritid nok til å gjøre som man har lyst til. Da er Tveit den gode, hjemlige basen i livet - landlig nok til å finne roen og hvilepulsen - sentralt nok til å nå både bysentrum og den store verden. Fra flyplassen i bygda er reisetiden kort til 2 av de store knutepunktene i Europa, og kun en halvtime unna Oslo lufthavn. Om det gjelder de daglige pendlerturene for forretningsmøter i hovedstaden, helgeturene til spennende storbyer eller de lengre ferieturene - uansett er det godt å vite at reisen starter en kort biltur unna.

Denne flotte bygda har så mye å by på - det gode naboskapet, den fantastiske naturen, den landlige roen. Her er muligheter for et aktivt friluftsliv året rundt. Fra slalåmbakke til langstrakte strender - ingen annen bydel i Kristiansand kan varte opp med det samme spekteret. På sommeren lokker fjorden eller elva enten det er bading, laksefiske eller kiting som er favoritten.  Det varierte skogsterrenget med både turstier og lysløype kan nytes hele året, til fots, på hesteryggen eller med ski på bena. Tveit Skisenter kan skilte med den eneste slalåmbakken i Kristiansand, og i sommerhalvåret brukes anlegget av ivrige syklister. Her kan du ta heisen opp til toppen, og velge mellom 5 forskjellige sykkelløyper ned igjen. Bygda har et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for både barn, unge og eldre. Tveit IL er bydelens stolthet, og sammen med resten av bygda kunne de nylig glede seg over åpningen av den nye flotte Tveithallen som ligger like ved Ve skole. Ikke rart at dette er kjent som et eldorado for barn å vokse opp i!

Leilighetsbygget får en flott beliggenhet på Solsletta, med svært gode solforhold. Solsletta idrettsanlegg befinner seg i umiddelbar nærhet, og herfra starter også en av de flotteste turløypene i området. Via Tveit turgruppes merkede løype finner du veien til Geitåsen, hvor du belønnes med en spektakulær utsikt- kanskje den beste i Tveit?

Få minutters gange unna boligene ligger Joker Tveit hvor du finner både dagligvare og post i butikk. Avstand til busstopp er ca. 600 meter. Fra boligene etableres gang- og sykkelvei helt ned til Topdalsveien. Det er flere barnehager i nærheten, og barne- og ungdomsskolen ligger i underkant av 5 km borte. Sørlandssenteret er i underkant av 15 minutters kjøring unna, og til Kristiansand sentrum ca. 20 minutter.

Her i Soltunet har du nå en unik mulighet til å være med å utforme din drømmebolig! En av fordelene ved å kjøpe bolig under oppføring, er at du har muligheten til å gjøre tilpasninger etter dine ønsker og sette ditt personlige preg på leiligheten. Boligene vil passe for både single, par, førstegangskjøpere og for deg som vil bytte ut eneboligen mot en lettstelt leilighet. Det har lenge vært stor etterspørsel, men begrenset tilgang på leiligheter i Tveit, og for mange har den eneste muligheten vært å flytte ut av bygda når man ikke lenger har behov for den store eneboligen.

Kort fortalt
Fordelene med å kjøpe ny bolig er mange. Dagens nye boliger oppføres etter strenge tekniske krav og moderne løsninger bl.a. for varme og ventilasjon. Dette gir lavere driftskostnader og et bedre inneklima. I tillegg har du muligheten til å gjøre endringer slik at boligen kan bli tilpasset dine ønsker og behov.

 • Moderne 3- og 4-roms leiligheter
 • Opparbeidet og beplantet tomt
 • Moderne og lekkert kjøkken fra AUBO
 • Boen Eikeparkett
 • Helfliset bad/vaskerom
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Varmekabler i bad og vindfang
 • 2 stk. garderobeskap
 • 2 boder
 • Nedgravd avfallskontainer
 • Carport

Bygninger og byggemåte
Leilighetsbygg i 2 etasjer. Plasstøpt betonggulv/såle. Fasaden vil få en kombinasjon av Royal kledning supplert med hvite fasadeplater. Flatt yttertak tekket med papp. Oppføres ihht TEK10. Ta kontakt med megler for fullstendig prosjektbeskrivelse.

Antall rom
Oppholdsrom: 1, Soverom: 2 til 3, Bad: 1

Arealer, innhold og pris
Primærrom: 59,20 kvm - 74,60 kvm
Bruksareal: 70,90 kvm - 86,40 kvm

Leilighet 1-5 (1. et.): BRA 86,4 m², P-rom 74,6 m² (3 soverom) Pris kr. 2 600 000,-
Innhold: Stue med åpen kjøkkenløsnng og utgang til hage, 3 soverom, bad/vaskerom, gang, sportsbod, bod.

Lelighet 6-10 (2. et.): BRA 70,9 m², P-rom 59,2 m² (2 soverom) Pris kr. 2 200 000,-
Innhold: Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang veranda, 2 soverom, bad/vaskerom, gang sportsbod, bod.

Standard
Leilighetene har et moderne arkitektonisk uttrykk med gjennomgående tidløs stil. Stue og kjøkken har åpen løsning, leilighetene i 2. etasje er utformet med en kjøkkenøy. Alle leilighetene har utgang fra stue/kjøkken til veranda/hage. Det er lagt opp til rikelig med bodplass, alle leiligheter får 2 boder hver. Det er forventet at leilighetene skal være klar for overtagelse innen utgangen av 4. kvartal 2018. 

Overflater:
Gulv: På bad og i entré leveres fliser på gulvet. I øvrige rom leveres Boen Eikeparkett.

Vegger: På bad leveres fliser på vegg. Øvrige rom, malt gips.

Himling: Malt gips.

Kjøkken: Innredning av type Aubo.

Bad: Badene leveres med hvite, slette fliser på gulv og vegger. Baderomsmøbel modell Fovere, heldekkende servant med oppbevaringsmøblement og speilskap, dusjkabinett og toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Tilvalg
Kjøper vil få anledning til å gjøre tilvalg mot tillegg i pris. Se nærmere spesifikasjoner angående tilvalg og endringsmuligheter i salgsprospektet.

Oppvarming
Gulvvarme på bad og i vindfang. Ellers oppvarming med panelovn.

Parkering
Hver leilighet får parkering i carport. I tillegg anlegges det 7 parkeringsplasseer for beboere og gjester, samt 4 kommunale parkeringsplasser på tomten.

Tomt og hage
Tomten blir asfaltert ved carporter og innkjøring til parkering.  På grøntarealene blir det sådd plen og langs bekken blir det opparbeidet gangvei.  Det blir også opparbeidet lekeplass.

Økonomiske forhold
2 200 000,- - 2 600 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 300,- til 370 pr. mnd
Estimerterte fellesutgifter omfatter forsikring av bygg, snøbrøyting og strøm i carport. Endelige fellesutgifter vil fastsettes av sameiet og være avhengig av hvilke tjenester sameiet ønsker.

Beregnet totalkostnad:

Leilighet 1-5:
2 600 000,- (NB! Prisen er fast)
5 370,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
323,- (Attestgebyr)
2 606 218,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Leilighet 6-10:
2 200 000,- (NB! Prisen er fast)
5 370,- (Dokumentavgift av tomteverdi)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
323,- (Attestgebyr)
2 206 218,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses én låneobligasjon.

Sameie
Boligene vil bli solgt som eierseksjoner og organisert i et eierseksjonssameie.
Sameierbrøken til den enkelte leilighet beregnes ut fra den enkelte leilighets BRA.

Det vil bli laget forslag til vedtekter.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges av sameierne. Styret skal ivareta saker av felles interesse for sameierne og forestå driften av sameiet innenfor de rammer sameiet vedtar.

Eieformen følger Lov om eierseksjoner. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven kan også leses på www.lovdata.no

Vedtekter
Selger vil utarbeide forslag til vedtekter.
Vedtektene vedtas eventuelt med endringer av sameiet på sameiermøtet.

Utleie
Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.

Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges etter TEK10 som innebærer at nødvendige radontiltak gjennomføres.

Betalingsbetingelser
10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.

Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annet

Lovverk
Boligene selges ihht bustadoppføringsloven (til forbrukere) og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle ihht avhendingsloven. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingsloven til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle. Se forøvrig salgsprospekt for fullstendige vilkår.

Megler skal påse at overtakelse og oppgjør som hovedregel ikke foretas før ferdigattest, eventuelt midlertidig brukstillatelse foreligger.

TA KONTAKT MED MEGLER FOR NÆRMERE INFORMASJON OG PROSJEKTBESKRIVELSE!

 

Se fullstendig annonse på Finn.no