Tollbodgata 46, Kristiansand

Er du student og ønsker deg en leilighet i Kvadraturen i Kristiansand - med umiddelbar nærhet til det pulserende bylivet? Da har vi akkurat leiligheten du leter etter!

Skivik&Co eiendomsmegling v/ Marius Mykland Andreassen har gleden av å ønske velkommen til Tollbodgata 46! En lys og fin toppleilighet med skråtak. Flott innredet og malt i lyse farger er dette en leilighet det er enkelt å sette sitt personlige preg på.

Nærområdet
Med en så sentral beliggenhet  har du tilgang til alle fasiliteter som Kristiansand kan by på! Få kvartaler unna ligger byens handle- og restaurantgate Markens, hvor du i tillegg til et rikt utvalg kjedebutikker, nisjebutikker og shoppingsentre, også vil finne det meste du kan ønske deg av koselige cafèer og spisesteder for hyggelige vennetreff eller kulinariske opplevelser. Populære utesteder og barer ligger også få kvartaler unna.

Er du av den sporty typen kan du nesten ikke komme nærmere fine tur- og treningsmuligheter, enten du foretrekker innendørs trening eller turer i det fri. I gangavstand fra leiligheten er nye, flotte Aquarama som kan tilby alt fra badeland, idrettsbasseng, treningssenter, idrettshall og spa. Og når solen steker og sommeren syder kan man ta bena fatt og rusle ned til populære Bystranda. Her finner du en nydelig sandstrand, solterrasse og badebrygge samt aktivitetspark med bl.a. sandvolleyballbane, klatrenett og skate-anlegg. Bystranda er forøvrig vertskap for Norges eneste strandfestival - Palmesus - hver sommer.

Området er et perfekt utgangspunkt for byens mange turmuligheter - enten du tar veien østover rundt Tangen og oppover elvepromenaden mot Baneheia, eller mot vest og videre langs Strandpromenaden hvor severdighetene ligger som perler på en snor: Tresse med Christiansholm festning, Nupenparken, Kristiansand gjestehavn, Sjøhuset, Gravaneparken, Fiskebrygga med alle sine restauranter, og til sist Odderøya hvor du finner Kilden teater- og konserthus liggende mot innseilingen og havnen. I tillegg til kultur kan Odderøya også by på variert og vakker natur med flotte stier, og er et yndet utfartsmål både sommer og vinter. Helt i andre enden av byen finner du vakre Baneheia med et nettverk av turstier samt flere badevann.

For studenter er det kort vei til Kvadraturen skolesenter, og Kristiansand Katedralskole Gimle samt UiA ligger også i gang/sykkelavstand. Busstopp med hyppige avganger til UiA og Sørlandssenteret ligger like i nærheten av leiligheten.

VELKOMMEN TIL VISNING ONSDAG 6. JUNI KL. 18 - 19!

Se fullstendig annonse på Finn.no