SOLGT! - Vigvollåsen 16, Kristiansand

Vigvoll Terrasse - 3 roms leilighet i 3. etasje - Trappefri adkomst - Stor, usjenert og solrik terrasse. P-plass i lukket garasjeanlegg.

Vi har gleden av å presentere en romslig leilighet med stor og usjenert terrasse, meget attraktivt beliggende i populære Vigvoll Terrasse Borettslag. Terrasseblokkene ligger fritt og solrikt med nydelig utsikt mot Topdalsfjorden. Bebyggelsen er flott tilpasset terrenget inn mot åssiden, og denne leiligheten i 3. etasje har dermed trappefri adkomst direkte fra gateplan på baksiden av bygget. Enkel adkomst med heis til parkeringsanlegg samt fellesrom i kjeller. Men et godt bomiljø handler om mer enn bare bolig. Trygge og fredelige omgivelser for barn, unge og eldre, nærhet til skoler, barnehager og butikker, turområder, badestrender, fritidsaktiviteter og idrettsklubber. Ikke uten grunn at borettslaget er ettertraktet - her har du alle fasiliteter samlet.

Leiligheten har en stor, usjenert terrasse mot sør-vest, hvor solen kan nytes fra tidlig formiddag til ca. kl. 20 sommerstid. Terrassen er delvis overbygd og har i tillegg en stor markise, så her får man en nydelig "utestue" hvor man kan sitte fullstendig skjermet og nyte den flotte utsikten.
Kjøkken og bad er av eldre årgang og har behov for modernisering, så her har du muligheten til å skape deg din egen drømmeleilighet fullstendig etter egne ønsker. Beliggenheten er meget sentral, med umiddelbar nærhet til sjøen og noen av byens flotteste turområder og strender - nærmeste strand ligger kun 900 meter unna. Kolonial med post i butikk ligger 400 m fra boligen, og innen gangavstand ligger også Lauvåsen helsesenter med tannleger, leger, fysioterapi, treningssenter og apotek.

Andre servicetilbud som Sørlandssenteret, Ikea, Dyreparken og Kristiansand Lufthavn Kjevik ligger en kort kjøretur unna. Til Kristiansand sentrum er det ca. 9 km. Det er gode bussforbindelser med metrobuss som bl.a. går forbi UiA.

Nærområdet
Hånes er en rolig og veletablert bydel med en fin blanding av leiligheter, rekkehus og eneboliger, med nærhet til alt man trenger i hverdagen. Et trivelig fellesskap med stor aldersspredning - her bor generasjonene side om side. Bydelen er godt tilrettelagt for barnefamilier med umiddelbar nærhet til flere barnehager, barne- og ungdomsskoler, lekeplasser, idrettsanlegg og fritidsaktiviteter. Fra leiligheten er det kort vei til båthavn samt til nydelige rekreasjonsområder ved sjøen. De flotte turområdene benyttes flittig av bydelens innbyggere sommer som vinter. Bading, fisking, kiting eller turgåing - velkjente Hamresanden kan by på noe for enhver smak, og i tillegg finner du her på Hånes små naturperler som er mer ukjente for resten av byens befolkning. Nærmest ligger idylliske Piningen med sine flotte svaberg og sandstrender - kun en snau km unna - og Solvika og Grovika ligger også i umiddelbar nærhet.

Se fullstendig annonse på Finn.no